Followers

Order Form

Anda Ingin membuat
Status Customer
Name:
Email Address:
Alamat
Poskod
Nombor Telefon
Barang Yang Ingin Dibeli
Penghantaran
Cara Pembayaran
Tempoh Pembayaran
Dari mana anda tahu tentang MurahSaje Collections

This HTML form was created by Freedback.

NOTA:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari MurahSaje Collections dalam tempoh 36 jam selepas membuat tempahan.

Monday, March 23, 2015

Liquid Foundation Pilihan Selebriti Malaysia (PBF By Qalesh)

As Salam semua.

Memperkenalkan produk liquid foundation paling best seller!
iaitu Perfection Brightening Foundation By Qalesh.Produk sangat-sangat berkesan dalam menghasilkan makeup yang superb and berseri.

Beratus-ratus testimonial yang telah kami terima.Ia juga menjadi pilihan selebriti Malaysia.
Ini kerana kualiti nya setanding Chanel and Estee Lauder.Setaraf jenama antarabangsa uolsss..
Uolss kene cuba!

Jom kita tengok siapa pengguna setia Perfection Brightening Foundation By Qalesh ni.


Zila Af uolss.Kenal tak?Isteri ALong Cham.Beliau memakai kod natural.Nampak neutral beauty je kan.Langsung tak tebal..

 

Yuyu Zulaikha pun pakai okeyyyy...Nampak tak?sweet je kan..
Yuyu is famous blogger gituhhh..






















Taraaa...ini adalah muka founder produk ini...
Glowing and smoth je kan...






















Kenal tak budak 3 hari copule tu?
Haaaaa si Puteri Awani ni pun pakai PBF By Qalesh jugak tau...
Lepas tu terus ramai orang ajak dia couple..Hahah sebab makin cun melecun
Kawan dia pon pakai....so sweettt
 

Ieda Mansor model muslimah pun pakai PBF jugak uuuu






















 Ini pulak pelakon Tentang Bulan Fatin Afeefa..
Cantik kan dia pakai...























Jom baca keistimewaan Perfection Brightening Foundation By Qalesh ini.
Ada 2 pilihan warna yer.
Beige untuk kulit cerah
Natural untuk kulit sawo matang

30 ml tahan sehingga 3 bulan tau uolsss..
Jimat sangat..
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Kalau yg kulit berjerawat pun sesuai sebab ia akan membantu merawat sekali masalah kulit uosl tu..






















Ini kenal tak?
Founder kilang kosmetik jenamasendiri.com
Farah juga memakai Perfection Brightening Foundation By Qalesh jugak
Gila glowingg sangat kan...
 





















Eliza AF3..Siapa ingat lagi?
Jom baca testimoni beliau selepas memakai PBF By Qalesh..
 





















Haaaaa sapa tak kenal Dynas??
Memang 1 Malaysia kenal dia kan..
Gilaa uolsss..Dia pon pengguna setia PBF By Qaleshhhh gitu
Nampak tak smooth je makup Dynas tu kan
 





















 Tengok 4 jenis mimik muka Dynas yg cun melecun tu..
Kalau uolss nak makeup mcm ni,uolss cuma tebalkan sikit pemakaian PBF.
Contoh nya sapu 2 lapis PBF supaya nampak tebal sikit tpi still cantik glowing






















Elyana uolllsss..cute sangat..
Kita minat ELyana sangat..ehehe
Elyana pakai kod natural ya..
Nampak cam anak patung je..Geram sgt
 





















Perfection Brightening Foundation By Qalesh setaraf jenama antarabangsa
Tetapi harga mampu milik sgtttt uolsss...
Penjimatan berganda-ganda gituh
 






















Kenal Natasya Hudson tak?
Dia pon pakai jugak tau..
Korang boleh baca review dia di IG beliau
atau boleh baca di Fan Page:Qalesh Official Hq
 
Syada Hamzah also pakai PBF By Qalesh...
Nampak neutral and tak tebal pon kan...























Si cantik manis Shiha Mentor ni cantik sgt..
Kata nya lepas pakai terus jatuh cinta uuuuu...
Sbb struktur dia ringan sangat.
Ramai cakap langsung tak berminyak
 
Ini adalah flyers kami.
Jika anda berminat nak jadi agen atau stokis,kita akan bekalkan flyers ini
untuk tujuan promosi anda.

 

















Ini adalah rangakain produk dari Qalesh Global..

Next entry kita borak pasal Loose Powder By Qalesh pulak

Sebelum ni nak story pasal Perfection Brightening Foundation By Qalesh..
Jom baca keitimewaan nya:
  • Setaraf jenama antarabangsa
  • Tidak berminyak atau bercapuk
  • Makeup tidak merekah
  • Kekal 8 jam 
  • Membantu merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat atau parut
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Membantu mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Mengandungi SPF 15 dan SPF 50 yang mampu menghalang bahaya panas matahari
  • Multifunction mengandungi sunblock, moisturiser, vitamin C dan agen pencerah 
  • Kulit sentiasa glowing dan berseri
  • Mudah dicuci kerana berkonsep waterbase
  • Tekstur ringan,lembut dan wangi
  • Menghasilkan effect shining dan glowing

Jadi jika anda berminat nak cuba boleh hubungi:
Wassap: 017 5722 411
Fan Page:Qalesh Official Hq
IG:qaleshhq
Email:qaleshhq@yahoo.com.my

Berminat ingin mendaftar sebagai stokis,agen atau dropship?
wassap kami segera ke -------------> 017 5722 411
 

"Untuk Wanita Yang Ada Class"

Thursday, October 23, 2014

Jubah Ariana Wtih Breastfeed Friendly

 AS SALAM...

MurahSaje Collections menampilkan jubah terbaru yang hangat dipasaran.
Memperkenalkan

JUBAH ARIANA

-Breastfeed friendly
-Wuduk friendly
-Full lining
-Tidak jarang
-Material silky chiffon yang lembut sangat

Ukuran:
(Fit S-XL)
* dress length 140cm ,
* shoulder 41cm,
* bust 48cm,
* waist 42cm
* armhole 23cm
* sleeve length 60cm

HARGA:
RM109 FREE POSTAGE!

 10 Pilihan warna
-apricot
-black
-blue
-grey
-khaki
-navy blue
-orange
-pine green
-red
-turquoise
 













Jika anda berminat:
Isi borang diatas atau untuk lebih pantas
wassap:0175722411

Wassalam

Wednesday, July 2, 2014

The Best Liquid Foundation!! Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Assalamualaikum semua.Sudah lama tidak update.
Kali ni update dengan produk terbaru.
Memperkenalkan produk terhebat masa kini iaitu 
Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Actually produk ni diinspirasi dari produk jenama antarabangsa iaitu Chanel.
Setaraf jenama antarabangsa and sehebat produk terkenal.

 

Apa keistimewaan produk ni?Jom kita baca

Keistimewaan:
1.Setaraf jenama antarabangsa
2.Menghasilkan effect shining and glowing
3.Kulit lembap and tidak berminyak
4.Sesuai untuk semua jenis kulit
5.Full coverage and long lasting
6.Tekstur ringan and lembut
7.Tidak bercapuk and wangi
8.Merawat wajah yang kering,kusam dan berjerawat
9.Perlindungan dari matahari dan panas
10.Solekan kekal cantik berseri

 Foundation ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit.
Berminyak ke,kering ke sensitif semua sesuai.
Juga berkesan dalam mengecutkan jerawat.

Pakai setiap hari insyallah wajah cerah secara semulajadi.
Sebab apa?Sebab ada agen pemutih kat dalam foundation ini.



Terdapat 2 pilihan warna
Beige untuk kulit cerah
Natural untuk kulit sawo matang

 



                    
                                              Wajah kekal berseri dengan solekan ringkas.
                                                     Gambar ni langsung tak edit ya.
                                                                     Natural beauty:)




                                           

 Apa kata pengguna Qalesh PBF?
Tak perlu nak touch up lebih dah and 7 minit pun dah siap makeup.

                                               

Pilih lah yang terbaik untuk kulit kita.



PBF By Qalesh mengandungi:
-Agen Pemutih
Untuk kecerahan wajah

-Anti ACne
Untuk mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Sunblock
-Perlindungan dari panas

Moisturiser
-Untuk pelembap kulit

SPF 15
-Perlindungan dari matahari

Vit C,Vit E
-Untuk memberi vitamin pada wajah agar kelihatan berseri

UV Protection
-Menghalang dari terkene panas matahari yang merosakkan kulit wajah


So jika berminat:

Email:qaleshhq@yahoo.com.my
Instagram:qaleshhq
Fan Page:Qalesh Official Hq
Hotline/Wassap:0175722411


"UNTUK WANITA YANG ADA CLASS!"


Monday, December 23, 2013

Printed Jegging

As Salam semua!Haluuuuu...
Lama sudah tidak update.Maaf.

Kali ni MurahSaje Collections tampil dengan design terbaru and trendy.
Jegging Printed.Sangat selesa and style!

Measurements:
☞ Whole Length: 95 CM +-
☞ Waist: 64 ~ 100 CM +-
☞ Hip: 78 ~ 110 CM +-
☞ Hem Width: 22 ~ 32 CM +

♥ Material: Spandex Cotton & without pockets! 

♥ Size: Free Size! Fit up to L!

PRICE:RM35 Free Postage




Jegging Stripes A



Jegging Box



Jegging Stripes B



Jegging Square



Jegging Flower



Jegging White Box



Contoh-Contoh Pemakaian Printed Jegging:





Sesiapa berminat nak order boleh:

Wassap-0175888578
Email:murahsaje@yahoo.com
Isi Borang di atas:http://murah-saje.blogspot.com/
*Kalau nak beli borong pon boleh.Just contact me ya!