Followers

Order Form

Anda Ingin membuat
Status Customer
Name:
Email Address:
Alamat
Poskod
Nombor Telefon
Barang Yang Ingin Dibeli
Penghantaran
Cara Pembayaran
Tempoh Pembayaran
Dari mana anda tahu tentang MurahSaje Collections

This HTML form was created by Freedback.

NOTA:

Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dari MurahSaje Collections dalam tempoh 36 jam selepas membuat tempahan.

Thursday, October 23, 2014

Jubah Ariana Wtih Breastfeed Friendly

 AS SALAM...

MurahSaje Collections menampilkan jubah terbaru yang hangat dipasaran.
Memperkenalkan

JUBAH ARIANA

-Breastfeed friendly
-Wuduk friendly
-Full lining
-Tidak jarang
-Material silky chiffon yang lembut sangat

Ukuran:
(Fit S-XL)
* dress length 140cm ,
* shoulder 41cm,
* bust 48cm,
* waist 42cm
* armhole 23cm
* sleeve length 60cm

HARGA:
RM109 FREE POSTAGE!

 10 Pilihan warna
-apricot
-black
-blue
-grey
-khaki
-navy blue
-orange
-pine green
-red
-turquoise
 













Jika anda berminat:
Isi borang diatas atau untuk lebih pantas
wassap:0175722411

Wassalam

Wednesday, July 2, 2014

The Best Liquid Foundation!! Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Assalamualaikum semua.Sudah lama tidak update.
Kali ni update dengan produk terbaru.
Memperkenalkan produk terhebat masa kini iaitu 
Perfection Brightening Foundation By Qalesh

Actually produk ni diinspirasi dari produk jenama antarabangsa iaitu Chanel.
Setaraf jenama antarabangsa and sehebat produk terkenal.

 

Apa keistimewaan produk ni?Jom kita baca

Keistimewaan:
1.Setaraf jenama antarabangsa
2.Menghasilkan effect shining and glowing
3.Kulit lembap and tidak berminyak
4.Sesuai untuk semua jenis kulit
5.Full coverage and long lasting
6.Tekstur ringan and lembut
7.Tidak bercapuk and wangi
8.Merawat wajah yang kering,kusam dan berjerawat
9.Perlindungan dari matahari dan panas
10.Solekan kekal cantik berseri

 Foundation ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit.
Berminyak ke,kering ke sensitif semua sesuai.
Juga berkesan dalam mengecutkan jerawat.

Pakai setiap hari insyallah wajah cerah secara semulajadi.
Sebab apa?Sebab ada agen pemutih kat dalam foundation ini.



Terdapat 2 pilihan warna
Beige untuk kulit cerah
Natural untuk kulit sawo matang

 



                    
                                              Wajah kekal berseri dengan solekan ringkas.
                                                     Gambar ni langsung tak edit ya.
                                                                     Natural beauty:)




                                           

 Apa kata pengguna Qalesh PBF?
Tak perlu nak touch up lebih dah and 7 minit pun dah siap makeup.

                                               

Pilih lah yang terbaik untuk kulit kita.



PBF By Qalesh mengandungi:
-Agen Pemutih
Untuk kecerahan wajah

-Anti ACne
Untuk mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Sunblock
-Perlindungan dari panas

Moisturiser
-Untuk pelembap kulit

SPF 15
-Perlindungan dari matahari

Vit C,Vit E
-Untuk memberi vitamin pada wajah agar kelihatan berseri

UV Protection
-Menghalang dari terkene panas matahari yang merosakkan kulit wajah


So jika berminat:

Email:qaleshhq@yahoo.com.my
Instagram:qaleshhq
Fan Page:Qalesh Official Hq
Hotline/Wassap:0175722411


"UNTUK WANITA YANG ADA CLASS!"


Monday, December 23, 2013

Printed Jegging

As Salam semua!Haluuuuu...
Lama sudah tidak update.Maaf.

Kali ni MurahSaje Collections tampil dengan design terbaru and trendy.
Jegging Printed.Sangat selesa and style!

Measurements:
☞ Whole Length: 95 CM +-
☞ Waist: 64 ~ 100 CM +-
☞ Hip: 78 ~ 110 CM +-
☞ Hem Width: 22 ~ 32 CM +

♥ Material: Spandex Cotton & without pockets! 

♥ Size: Free Size! Fit up to L!

PRICE:RM35 Free Postage




Jegging Stripes A



Jegging Box



Jegging Stripes B



Jegging Square



Jegging Flower



Jegging White Box



Contoh-Contoh Pemakaian Printed Jegging:





Sesiapa berminat nak order boleh:

Wassap-0175888578
Email:murahsaje@yahoo.com
Isi Borang di atas:http://murah-saje.blogspot.com/
*Kalau nak beli borong pon boleh.Just contact me ya!

Tuesday, July 30, 2013

Peel of Rubber Mask

As Salam semua...
Hari ini saya nak story sikit pasal Peel Of Rubber Mask ini.
Ok Peel Of Rubber Mask ni ialah Mask.
Fungsi utama nya merawat kulit,mencerahkan,
menegangkan,melembutkan kulit wajah.

Ok so saya akan ajar cara-cara memakai mask dengan betul ya.
Seelok-eloknya pakai lah mask dengan bancuhan yang pekat ya..
Bila bancuhan pekat,ia akan mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah.
Contoh seperti gambar dibawah.
Juga boleh dipakai dikawasan leher ya.


Selepas memakai mask,tenangkan fikiran anda.
Relaks kan minda anda and jangan fikir masalah atau jangan serabutkan minda anda.
Just relax...relaxxxx.....
Then hasil nya pasti memuaskan hati anda.
Kerana jika anda didalam keadaan yang tenang,ia akan membantu
menerbitkan aura positif dalam diri anda.
Bila ada aura positif,proses pemutihan akan menjadi lebih cepat dan lebih berkesan:)


This is NameeRoslan.Namee sudah mencuba Peel Of Rubber Mask.
Anda bila lagi?Ok cara pemakaian Namee yes betul.
Maka kesan nya akan cepat kelihatan.

Bila mask dah kering,so korang boleh kopek terus and buang.
So lebih mudah kan?
Untuk baca review Namee selepas menggunakan Peel Of Rubber Mask,
korang boleh baca disini ya----->NameeRoslan


This is KasihAleeya
So filla telah mencuba Peel Of Rubber Mask
Untuk review tentang Rubber Mask ni korang boleh baca disini----->KasihAleeya


Peel Of Rubber Mask ada 3 jenis ya.
Mengikut jenis-jenis kulit anda.

Rose-Untuk Kulit Normal
Orange-Untuk Kulit Berminyak dan parut-parut jerawat
Tea Tree-Untuk kulit berjerawat dan bermasalah

Harga:RM140 (postage Semenanjung RM10 / Sbh Srwk RM15)
Trial:RM60 (postage Semenanjung RM6 / Sbh Srwk RM9)


Untuk setiap pembelian Peel Of Rubber Mask 1000gm,
anda akan mendapat Eye Mask Honey Collagen yang berharga RM80
imported from Italy secara PERCUMA!


Untuk pembelian sekeping Eye Mask Honey Collagen,hanya RM10 sekeping
Sekotak RM80(10pek)


So kami ingin menjemput anda semua berkongsi testimoni sama ada testimoni bergambar
atau testimoni bertulis kepada kami.

Testimoni menarik akan mendapat hadiah lumayan dari kami.

Juga peluang untuk menjana pendapatan bagi mereka yang berminat
untuk menjadi pengedar,agen dealer atau dropship.

Berminat boleh terus isi borang diatas
ATAU
ATAU
Wassap:0175888578

Saturday, June 29, 2013

Peel Of Rubber Mask Putih Sekelip Mata!!


ASSALAMMUALAIKUM W.B.T

Dalam dunia ni semua orang nak memiliki kulit yang cantik,menawan and bersih bukan?
Tetapi ada yang salah mencuba produk,atau produk tidak sesuai dengan kulit wajah..

Maka kami rasa terpanggil untuk membantu anda menyelesaikan skin problem masing-masing.
Dengan produk terbaru dari kami,yang menggunakan France Formula ia mampu untuk
menghilangkan masalah anda!

Peel Of Rubber Mask ini mampu membuatkan kulit anda

PUTIH BERSERI SEKELIP MATA!

GLOWING!

FLAWLESS!



Memperkenalkan PEEL OF RUBBER MASK!
Dengan 3 jenis perisa iaitu Orange,Rose dan Tea Tree sesuai untuk anda.

Mask ini mengandungi Vitamin C,Orange Extract(Perisa Orange),Rose Extract(Perisa Rose),Tea Tree
(Perisa Tea Tree) dan collagen.
Berat untuk 1 jar ini ialah 1000g.
1 Jar ini tahan selama 3 bulan
Sesuai untuk lelaki dan perempuan

HARGA:RM140 Free Eye Mask
Postage Add RM15 (Semenanjung)
Add RM20 (Sabah/Sarawak)


Rose
Peel Of Rubber Mask

Untuk flavour rose ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit:
-normal skin
-dry skin
-dehydrated
-pigmented
-dull
-fatigued


Orange
Peel Of Rubber Mask

Untuk flavour orange ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit:
-normal skin
-combination
-oily
-acne prone
-dull
-fatigued


Tea Tree
Peel Of Rubber Mask

Untuk flavour tea tree ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit:
-jerawat yang teruk
-combination
-oily
-seborrheic
-blemished


Cara pemakaian:

1. Sediakan air dan bekas
2. Masuk 2 scoop peel of mask ke dalam bekas
3. Campurkan sedikit air 
4. Kacau sehingga sebati
5. Pakai di muka,leher atau mana-mana bahagian yang anda rasa nak putih
6. Pakai selama 15-20 minit
7. Bilas dengan air
8. Sesuai di pakai pada waktu pagi/malam atau sebelum tidur
9.Kesan dapat dilihat serta merta 

Anda digalakkan untuk menggunakan Peel of Rubber Mask ini
seminggu 3kali untuk kesan yang lebih maksimum!


Testimoni

Gambar diambil sebelum dan selepas penggunaan
Peel Of Rubber Mask perisa Rose.

Kulit menjadi serta merta putih,cerah,berseri!!!


Apakah keistimewaan Peel of Rubber Mask ini?

1.Membuatkan kulit anda putih,berseri,glowing,flawless sekelip mata
2.Membantu memutihkan leher dan sesuai dipakai dibahagian-bahagian yang gelap
3.Melembutkan dan membersihkan kulit wajah
4.Membuatkan wajah anda awet muda
5.Collagen yg terkandung didalam mask ini juga mampu menegangkan
 dan menganjalkan kulit wajah
6. Mencerahkan warna tone kulit anda
7. Menghilangkan pores dan jeragat pada wajah
8. Membantu menghilangkan parut-parut jerawat
9. Membantu mengecutkan,menghilangkan jerawat-jerawat yang teruk 
dengan penggunaan Tea Tree Peel Of Mask
10. Mengembalikan keremajaan kulit wajah anda
11.Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan


*Terbaru,atas permintaan ramai ada yang minta kami buat kan jar trial..
So kami buatkan trial jar untuk penggunaan 1 bulan...

Harga untuk trial:RM60



Untuk trial ini,kami memang tidak meletakkan sticker ye
sebab ini hanya trial.

So pada mereka yang rasa nak try dulu boleh lah cuba :)

Tapi kalau beli yang the original 1kg,lebih jimat.


Our new produk is Honey Collagen Eye Mask
1 PCS-RM10
1 KOTAK(10PCS)-RM80


Eye mask ini mengandungi madu asli,collagen dan multi vitamin.
Mask ini diimport dari Italy dengan keberkesanan yang dijamin


Eye Mask ini bertindak untuk :
-whitening
-firming
-anti wrinkle
-rejunevating


Cara penggunaan:

1)Bersihkan wajah dengan air suam
2)Letakkan eye mask dan tekan secara perlahan-lahan supaya ramuan nya meresap ke bawah kulit
3)Biarkan selama 15-20minit
4)Kemudian bilas dengan air
5)Gunakan diwaktu malam semasa hendak tidur dalam keadaan berehat.

Anda digalakkan untuk memakai eye mask ini seminggu 2 kali
untuk kesan mata yang cantik:)


PROMOSI!!

Untuk mereka yang membeli Peel Of Rubber Mask untuk sebarang perisa,
anda berhak mendapat Honey Collagen Eye Mask secara PERCUMA!!!

Berminat boleh isi borang diatas atau email:murahsaje@yahoo.com
ATAU
Wassap/Mesej:0175888578

Jangan lepaskan peluang keemasan ini ya.
Jom cantik-cantik di Hari Raya nanti.

*Untuk mereka yang berminat nak menjadi stokis dan pengedar
Peel Of Rubber Mask atau Honey Collagen Eye Mask ini
boleh lah hubungi 0175888578